Windpark De Veenwieken is een initiatief van De Wieken en Raedthuys Windenergie. Wij werken samen aan een plan voor de plaatsing van 10 windmolens tussen Ommen, Dedemsvaart en Hardenberg.

  • Windpark De Veenwieken
  • Windpark De Veenwieken

Contact

Contactgegevens Windpark De Veenwieken
Heeft u een vraag of wilt u op de hoogte blijven over Windpark De Veenwieken? Neem contact met ons op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via telefoonnmmer 030 – 2072209.

 

Nieuwsbrief Windpark De Veenwieken
We verspreiden digitale nieuwsbrieven over Windpark De Veenwieken. Klik hier om u aan te melden voor deze nieuwsbrief.
U krijgt een e-mail met een link. Pas als u op deze link heeft geklikt, is uw inschrijving voor de nieuwsbrief bevestigd en ontvangt u voortaan de nieuwsbrief. Mocht u deze e-mail niet zien, kijk dan in uw map 'Ongewenste e-mail' of 'Spam'.
Lees hier onze privacyverklaring met betrekking tot de nieuwsbrief.

 

Waarborgcommissie Windpark De Veenwieken
De waarborgcommissie van Windpark De Veenwieken is aanspreekpunt voor bewoners in het gebied en streeft ernaar meldingen van omwonenden met betrekking tot het windpark op een snelle en informele wijze af te handelen. Meer over de waarborgcommissie en contactgegevens van de commissie vindt u hier.

  

Zonnepark De Veenwieken
Heeft u een vraag of wilt u op de hoogte blijven over Zonnepark De Veenwieken, een initiatief van Pure Energie? Neem dan op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch met Matthijs Oppenhuizen van Pure Energie op 053-4341200 of 06-57870755. Aanmelden voor de nieuwsbrief over Zonnepark De Veenwieken kan hier.